Ruladă aperitiv
Timp de preparare: 35 de minute
05 August 2015, 07:49
Ingrediente: Pentru blat: 5 ouă, 5 linguri apă rece, 10 linguri făină, 1 praf de sare
Pentru umplutură: 2 cutii cremă de brânză, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 10 măsline, 100 g şuncă presată.
1. Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi restul ingredientelor, pe rând.
2. Amesteci bine compoziţia, o torni în tava tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptorul preîncălzit până se rumeneşte.
3. O laşi să se răcorească 5 minute, după care o scoţi pe un prosop umed. Rulezi cu prosopul şi laşi până pregăteşti umplutura.
4. Tai şunca şi ardeii cubuleţe, iar măslinele feliuţe. Adaugi crema de brânză, omogenizezi, apoi întinzi umplutura peste blat. Rulezi şi dai la rece.