Șnițel de ciuperci (Rețeta lui Radu Anton Roman)
Am așezat odată, pe același platou, micile secrete fierbinți ale apusului nostru-șnitelul de varză și de ciuperci-cu găselnițele sudiste-șnitelul de vinete și de dovlecei.
24 Octombrie 2016, 12:27
Am pus de o mamaliga fiarta-n lapte si am adus cascaval afumat de la Bradet, branza la cosulet de la Campulung si pastrav la harzob de la Carlibaba. Am potrivit si o Feteasca Alba de la Aiud, suava si zvelta dar cu fibra (Dumnezeu ne daruieste cu miracole chiar si atunci cand il tradam).
Mi-am invitat apoi cativa amici haladuind o vreme prin Romania, pe la diverse firme si ambasade. Mi-a mers buhul in tot Bucurestiul ca sunt vrajitor.
Ingrediente
1 kg ciuperci cu palarie mare
2 linguri de faina
2 oua
sare, piper, dupa gust
untdelemn pentru prajit
1 legatura de marar