Supă cremă de roșii cu parmezan
Supa cremă de roșii cu parmezan este o idee excelentă pentru întreaga familie pe care o puteți servi la masa de prânz.
10 August 2015, 08:08
Este o supa foarte usor de preparat, in maxim 40 de minute, pe care o serviti cu parmezan ras.
Supa de rosii contine foarte multe legume si totodata vitamine, ceea ce o face utila intr-o zi in care va simtiti epuizati.
Ingrediente
40 g parmezan, ras
2 linguri ulei de masline
2 g zahar
sare dupa gust
2 cuburi supa de legume
5 linguri de smantana
piper dupa gust
4 catei de usturoi
2 capatani de ceapa
1 morcov
5 rosii
Pregatire supa crema de rosii cu parmezan
Curatati, spalati si taiati ceapa si usturoiul, dupa care se caleste in ulei de masline pana se inmoaie. Curatati si taiati morcovul si se adauga la ceapa si usturoi. Se adauga aproximativ 60 ml. apa si tocana se gateste timp de 8-10 minute. Se amesteca usor, avand grija sa nu se arda ceapa.
Spalati rosiile si decojitile. Feliati-le si se adauga la morcovi, ceapa și usturoi. Se adauga inca 200 ml. apa calda in care diluati cuburile de supa. Lasati totul la foc mic pana cand este gata supa de rosii.
Se adauga zahar, sare si piper dupa gust si se amesteca. Adaugati smantana, se amesteca usor si se serveste. Inainte de servire, garnisiti cu parmezan ras.