Tort cu căpșuni, blat de biscuiți, müsli și cremă de brânză
Este un tort care se poate prepară în jumătate de oră, bineînțeles, dacă avem ingredientele deja cumpărate, dar asta este altă poveste. Are trei straturi – unul de biscuiți, unul de müsli, unul de cremă de brânză. Plus căpșunile.
11 Iunie 2015, 04:19
Stratul de biscuiți
400 de grame de biscuiți (am folosit un pachet maxi de Petit Beurre) se zdrobesc bine cu sucitorul. Se stropesc cu două căni mici de ness și câteva picături de lichior, pentru aromă. Se topesc la bain marie 160 de grame de ciocolată amăruie, care se toarnă imediat peste restul amestecului. Se amestecă bine toată compoziția și se pune pe fundul unei forme de tort tapetate cu hârtie de copt.
Stratul de müsli
100 de grame de müsli (am folosit varianta cu măr și scorțișoară) se amestecă cu trei linguri de miere și se așează peste blatul de biscuiți