-

YVE.RO. Aceasta sunt profesiile perfecte pentru tine, conform semnului tău zodiacal

Alegerea profesiei corecte poate fi o perspectivă covârșitoare. Există destule persoane care au știut întotdeauna (se pare) ce să facă în viață.

Acești indivizi ar fi știut de la o vârstă fragedă ce vroiau să facă și, în consecință, și-au planificat toate deciziile cu acest scop în minte.

Dacă totuși nu sunteți unul dintre acele cazuri excepționale, nu vă temeți. S-ar putea să existe anumiți indicatori care să vă ghideze în ceea ce privește cariera care poate fi potrivită pentru tipul dvs. de personalitate.

Semnul zodiacal sau semnul astrologic are un efect semnificativ asupra trăsăturilor personale specifice pe care le posedați.

Cariere diferite sunt potrivite în special pentru diferite tipuri de personalitate.

Citiți mai departe pentru a descoperi ce trăsături sunt comune fiecărui semn zodiacal și, în consecință, care cariere ar putea fi cele mai potrivite pentru fiecare semn. (PM)

Aceasta sunt profesiile perfecte pentru tine, conform semnului tău zodiacal

Cu siguranta, au fost momente in care te-ai intrebat daca ceea ce faci ti se potriveste cu adevarat, momente in care poate nu te-ai simtit implinita pe plan profesional sau clipe cand, pur si simplu, ti-ai dorit sa o poti lua de la capat. Acum insa nu mai este cazul sa iti faci probleme.

Horoscopul carierei te va ajuta sa afli ce job ti se potriveste in functie de zodie. Descopera care sunt domeniile cele mai potrivite pentru tine, citind urmatoarele randuri.

Berbec

Cu siguranta esti constienta de atuurile tale, iar acest lucru reprezinta un avantaj. Trebuie sa iei in calcul insa si caracteristicile ce tin de personalitate in ceea ce priveste zodia ta, precum ambitia si dorinta de a fi mereu cea care are dreptate si de a iesi in evidenta; de aceea, ai putea sa te orientezi cu succes spre profesii precum: medic, filosof sau chiar compozitor.

Iar pentru ca te pricepi de minune in organizarea diferitelor activitati, ar trebui sa te gandesti serios la posibilitatea cautarii unui job care sa iti permita sa faci acest lucru.

Ai putea opta, astfel, pentru partea artistica, unde ai fi, cu siguranta, un organizator de spectacole sau chiar un regizor minunat, ori, de ce nu, pentru o cariera militara.

Taur

Cum probabil ai si observat, zodiile care te atrag cel mai mult si ti se potrivesc cel mai bine sunt cele care iti reprezinta semnul, adica cele de pamant. De aceea, o profesie precum cea de arhitect sau proiectant ti s-ar potrivi de minune.

Nu este exclus insa sa te simti atrasa si de partea artistica si, de aceea, ai putea opta pentru a urma o cariera in muzica sau dans. Insa, daca ti-a placut dintotdeauna sportul, este foarte posibil sa te simti atrasa de tenis.

Citeste continuarea pe yve.ro

Vezi și Conf dr Cosmin Puia, despre chirurgia metastazelor hepatice

Află tot ce trebuie să știi despre transplantul de ficat și prof dr Irinel Popescu

Articole înrudite

 • Elefanţi care să adulmece bombe? Nu e deloc absurd, crede armata americană

  „Înarmaţi” cu un miros ascuţit, câinii au o lungă istorie în detectarea explozivilor. Şobolanii antrenaţi detectează mine terestre rămase din războaiele africane.

 • SFATULPARINTILOR.RO. Plante de apartament care absorb umiditatea din aer

  Un mediu cald, cu umiditate în aer, este un teren de reproducere pentru bacterii și mucegai, iar mediul înconjurător poate fi casa ta dacă nu ești atent.

  Prea multă umiditate interioară poate provoca daune, dar este posibil să puteți diminua efectele din casă, păstrând câteva plante de interior specifice.

 • GASTROART.RO. Caragiale și berăriile lui falimentare. Mică istorie romanțată

  C-o fi fost grecotei sau armân, ori poate corcitură dintr-acestea două (sau, și mai rău, dintre alte câteva neamuri balcanice), Caragiale s-a așezat singur în insectarul istoriei, clamându-și o ascendență romanțată culinară, ca să-și justifice apucăturile de cârciumar.

  Venit din Idria, un mic orăşel aflat acum în Slovenia, pe atunci grecesc şi locuit de albanezi, ca bucătar în suita fanariotului Caragea, Ştefan Caraialis îi lasă moştenire genetică nepotului său ţeasta teşită de neam de plăcintari, de la tăvile cu aluaturi cărate pe cap din moşi-strămoşi.

 • GASTROART.RO. Efectele globalizǎrii asupra practicilor alimentare

  Referindu-ne la practicile alimentare contemporane, câteva întrebari ne vin în minte atunci când ne gândim la calitatea şi siguranţa alimentelor. Ce înseamna calitatea în sistemul alimentar? Cât depinde ea de efectele globalizarii? Cât de mult s-a schimbat felul în care mănâncă generaţia actuală comparativ cu generaţiile anterioare? Cât de naturale şi sănătoase sunt alimentele cu care ne hranim? Sunt ele produse industrial la scala globala sau tradiţional şi local?