-

Cum să slăbești cu regimul de 8 ore

Dacă încerci această dietă, este nevoie să iei mesele într-un interval orar care nu depășește 8 ore zilnic. Este nevoie ca restul orelor să fie rezervate digestiei, iar organismul să aibă timp să ardă grăsimile.

Dar și să elimine toxinele.

Este o dietă bazată pe un program strict în ceea ce privește orele de masă și care te poate ajuta să îți recapeți silueta de altădată. Mai exact, este indicat să mănânci într-un anumit interval de timp, zi de zi, care să nu depășească opt ore. Iată cum trebuie ținută dieta!

Prima masă a zilei, bogată în proteine

Ținând cont de faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zile, pentru că îți dă energie pentru întreaga zi, trebuie să mănânci alimente cu un conținut ridicat de proteine. Poți alege omletă cu bacon, de exemplu. De asemenea, poți bea o cană cu cafea.

Info

Cu acest regim poți să slăbești 8 kilograme într-o săptămână și 16 kilograme într-o lună și jumătate. Cel puțin așa promit cei care au conceput programul de slăbit, David Zinczenko și Peter Moore.

E nevoie să mănânci cu măsură

Acest regim este unul permisiv în ceea ce privește alimentele, căci poți mânca aproape orice, dar cu măsură și în intervalul orar specificat. În această dietă este permis și un pahar cu vin.

La gustări poți să mănânci câteva migdale, dar și alte fructe, precum merele, perele sau bananele. La masa de prânz poți opta pentru o salată cu piept de pui la grătar, în timp ce la cină poți alege o porție de pește cu legume.

Află mai multe depre cum să ții această dietă de slăbit AICI