-

SFATULPARINTILOR.RO. legume care te feresc de cancer

Cruciferele sunt foarte bogate în vitamine și prezintă o matrice organică foarte bună pentru corpul nostru.


Aceste legume contin compusi ce pot stopa agentii cauzatori de cancer si totodata ajuta la detoxifierea organismului. Au un continut bogat de enzime, printre care glutationul si chinona, cu proprietatea de a elimina substantele nocive din organism.

Studiile au aratat ca persoanele care consuma crucifere se supun unor riscuri mult mai mici de a se imbolnavi de diverse forme de cancer.

Un studiu efectuat in Singapore a demonstrat ca fumatorii care mananca legume crucifere in mod regulat pot evita in proportie de pana la 69% cancerul pulmonar.

La modul mod ideal, ar trebui sa mancam cel putin trei portii de legume crucifere pe saptamana, iar pentru a profita din plin de nutrientii benefici din aceste legume, ar trebui sa le consumam cat mai proaspete.

1. Varza alba

Virtutile terapeutice ale verzei, acest aliment atat de comun pentru noi, sunt cunoscute inca din antichitate, planta fiind considerata la un moment dat un adevarat panaceu.

Calitatile sale sunt de necontestat, astfel incat varza poate fi folosita cu succes in prevenirea si tratarea unui numar extrem de mare de boli, fiind o adevarata farmacie naturala.

Varza este bogata in provitamina A, vitaminele C si E si in fibre, elemente care asigura sanatatea celulelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept