-

JURNALUL.RO. Metode alimentare pentru a te adapta toamnei

O dată cu venirea toamnei, organismul simte nevoia să mănance mai multe supe, mâncăruri gătite sau mai multe legume.

De ce? Nutriţionistul Debbie Steinbock susţine că organele interne răspund în mod diferit la schimbările climatice. „Funcţionăm cel mai bine atunci când consumăm mâncăruri de sezon”, adaugă aceasta, citată de site-ul de sănătate prevention.com.

Există reţete şi metode cu ajutorul cărora să ne menţinem sănătoşi pe parcursul anotimpurilor friguroase şi în care să adăugăm alimente de sezon.

1. Gătiţi la temperaturi scăzute

2. Schimbă cerealele cu ovăzul

3. Consumă cât mai multe tipuri de fasole

4. Mănâncă rădăcinoase

5. Găteşte cu ulei (de măsline, de susan, de cocos)

6. Consumă multe citrice (portocale, mandarine, grapefruit, lămâi, pomelo).

Sursa: jurnalul.ro

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept