-

INCOMEMAGAZINE.RO 16.000 de euro pentru a LENEVI în pat două luni!

Institutul francez pentru medicină și psihologie din Toulouse va plăti câte 16.000 de euro celor care vor sta în pat timp de 60 de zile. Oamenii de știință caută voluntari pentru a studia efectul imponderabilității îndelungate asupra organismului.


Pentru a intra in posesia sumei promisa de cercetatori, participantii la experiment nu vor avea voie sa se ridice din pat in decurs de doua luni nici chiar pentru satisfacerea nevoilor fiziologice.

Oamenii de stiinta considera ca statul la verticala o perioada lunga este cam acelasi lucru, din punctul de vedere al reactiei organismului, cu imponderabilitatea, ceea ce permite o analiza completa.

Voluntarii vor trebui sa stea lungiti nu oricum, ci intr-un anumit unghi - o inclinatie de sase grade, cu capul capul sub nivelul picioarelor. Expertii vor, de asemenea, sa observe cum actioneaza antioxidantii asupra organismului uman in conditii de microgravitatie.

Nu orice poate insa sa devina participant la experiment. Trebuie sa fie barbati cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, fara vicii, cu o stare de sanatate foarte buna si care sa practice zilnic sport.

Sursa: incomemagazine.ro