-

INCOMEMAGAZINE.RO Ofertă inedită - Cină la înălţime în sania lui Moş Crăciun

Localnicii sau turiştii din Bruxelles nu mai trebuie să aştepte acasă venirea lui Moş Crăciun. Ei pot lua cina cu Moş Crăciun în sania lui, deasupra acoperişurilor şi a decoraţiilor luminoase din oraş.

"Santa in the Sky" este o variaţie nouă a experienţei "Dinner in the Sky", în cadrul căreia doritorii pot lua masa pe o platformă deschisă suspendată de o macara masivă utilizată în construcţii.

Din weekend-ul trecut, pe strada comercială Sablon, oamenii sunt întâmpinaţi de un Moş Crăciun în "restaurantul" aerian, decorat ca o sanie împodobită cu multe lumini şi tras de patru căprioare de recuzită.

Doritorii, care sunt asiguraţi în scaune pentru a mânca la barul care înconjoară bucătăria deschisă, plătesc până la 250 de euro pentru o masă cu patru feluri de mâncare "stropite" cu vin, sau pot opta pentru varianta mai ieftină, în care doar ceaiul costă 55 de euro.

Vineri seară meniul chef-ului Maxime Mazier era format dintr-un antreu cu homar şi anghinare, urmat de biban cu scoici şi la desert bezele de nucă de cocos cu mango. El a spus că în această experienţă totul este să te obişnuieşti cu vântul care suflă permanent în jurul saniei suspendate.

"Nu este prea cald (...) iar dacă vântul se intensifică, sincronizarea este foarte importantă", a adăugat el.

Citeste continuarea pe incomemagazine.ro