-

INCOMEMAGAZINE.RO Afacerile cu SIRENE, un business cât se poate de serios!

Frumoase, suple, grațioase... Aceste tinere "îmbracă" o coadă de sirenă și amuză un public format din oameni cu portofele doldora de bani. Ce se ascunde însă în spatele acestor spectale inspirate din basmele și legendele lumii?


Pe intreg mapamondul, marile societati mizeaza pe o noua piata - mertalling (din cuvantul francez "mer", adica mare, si englezul "retailling", vanzare). Obiectivul - dezvoltarea unui sistem de sustinere a sirenelor secolului 21.

De-a lungul anilor, numeroase celebritati americane s-au deghizat in sirene pentru clipurile lor muzicale sau spoturi publicitare. Tinere necunoscute isi doresc, acum, sa semene cu idolii lor. Si astfel a aparut afacerea "sirenelor debutante".

Spre exemplu, la inceputul acestei luni, compania americana Walmart a comandat, pentru copii, 58.000 de labe de sirena, la care poate fi atasata o coada de silicon.

Printre altele, in Filipine, Franta, Spania sau in Statele Unite, functioneaza scoli speciale care formeaza viitoare "sinere". Un lucru e cert: nu oricine isi poate permite sa se inscrie la astfel de cursuri, unde numai doua zile costa, in medie, 300 de dolari.

Citeste continuarea pe incomemagazine.ro