-

INCOMEMAGAZINE.RO Ce cumpără britanicii pentru supraviețui unei apocalipse

În condițiile în care numărul celor care înțeleg pericolul unei catastrofe nucleare crește, un magazin britanic propune o serie de produse pentru a face face acestei eventualități.


Daca sfarsitul lumii ar interveni maine, de ce am avea nevoie pentru a supravietui? "Neaparat de apa, de provizii si de un adapost. Arbaleta se vinde bine. Si, normal, mastile de gaze, care s-ar putea dovedi utile in cazul unui razboi nuclear sau unor miscari sociale, care sunt mult mai probabile", explica Lincoln Miles, proprietarul respectivului magazin.

Popularitatea acestuia sporeste constant. Unic in Marea Britanie, el si-a deschis portile in urma cu doi ani. Situat la cateva ore de Londra, el atrage clienti din intreaga Uniune Europeana. Aproape 100 de achizitii se efectueaza zilnic pe internet.

"Avand in vedere activitatea miscarii teroriste Statul Islamic, conflictele si confruntarile armate, ar fi o prostie sa nu ne gandim la ce s-ar putea intampla in cazul izbucnirii unui razboi. Totul ar fi posibil: prabusirea economiilor lumii, un conflict nuclear, o insurectie", continua Miles, al carui magazin ofera de la rezerve de produse alimentare si pachete de supravietuire la arme arme.

"Societatea nu are incredere in autoritati. In caz de urgenta, este greu de imaginat ca politia sau ambulanta vor sosi imediat. Ita de ce oamenii isi pun sperantele in propriile forte", afirma proprietarul magazinului.

Sursa: incomemagazine.ro