-

INCOMEMAGAZINE.RO O afecțiune rară: Sindromul necunoscutului din oglindă!

Un caz mai puțin obișnuit a fost înregistrat în Franța: un bărbat de 78 de ani nu s-a mai recunoscut în oglindă. In locul imaginii sale, el vedea un necunoscut cu care, treptat, a intrat în vorbă, ajungând chiar la certuri și accese de furie.


Intr-un final, pacientul a fost internat la neurologie. Anterior, barbatul a suferit de afectiuni cardiovasculare si urma un tratament pentru limfom folicular, fara ca medicii sa constate insa probleme de natura psihica.

In zilele premergatoare internatii, barbatul s-a plans de prezenta in casa a unei persoane straine: un om bizar, care se ascunde in oglinda din baie si care arata la fel ca domnul B. Acelasi par grizonat, aceleasi riduri pe fata, aceleasi haine si aceleasi gesturi.

Barbatul a intrat in vorba cu necunoscutul care, spre marea lui surprindere, stia foarte multe detalii despre viata lui. Batranul a ajuns chiar sa-i duca mancare barbatului din oglinda.

Dar oaspetele nu a apreciat ospitalitatea gazdei, care a devenit agresiv, astfel ca fiica lui a decis sa-si duca tatal la spital.

Un prim set de analize nu a scos in evidenta ceva deosebit: rezultate normale pentru o persoana de 78 de ani.

Citeste continuarea pe incomemagazine.ro