-

INCOMEMAGAZINE. NASA confirmă originea EXTRATERESTRĂ a vieții pe Pământ!

Un studiu elaborat de oamenii de știință ai Agenției spațiale americane, NASA, demonstrează că viața pe Terra a fost adusă, după toate probabilitățile, de meteoriți, relatează Space Daily.
Sub indrumarea lui Karen Smith de la Goddard Space Flight Center, Maryland, grupul de cercetatori ai NASA a reusit sa confirme teoria potrivit careia viata pe Terra a fost adusa de meteoriti.

Concret, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca din spatiu au ajuns pe Terra molecule de acid nicotinic, cunoscut mai mult ca vitamina B3 si care, de-a lungul unei lungi perioada, a intrat in componenta meteoritilor.

Smith a anuntat ca ea si colegii ei au studiat opt astfel de bolizi cosmici, in a caror structura a fost gasita vitamina B3 in diferite concentratii.

Oamenii de stiinta au efectuat cateva experimente de laboratorsi au reusit, in conditii artificiale, sa creeze cmpusi organici, similari celor descoperiti in meteoriti. Smith este de parere ca acest lucru confirma teoria conform careia vitamina B3 "a fost fabricata in spatiu si adusa pe Terra".

Cum si cand ramane inca un mister. Grupul de cercetatori intentioneaza sa continue experimentele pentru a descifra secretul procesului de sinteza a moleculelor de acid nicotinic in spatiu.

Sursa: incomemagazine.ro