Gospodinele și uleiul de pește
Câteodată avem timp să gătim pe îndelete, așa cum ne place, cu ingrediente proaspete și savuroase. Altădată nu avem cum să ne punem în aplicare toate fanteziile culinare și trebuie să ne gătim ceva rapid, cu ce avem prin frigider sau prin congelator. Așa că, prevăzători fiind, e bine ca întotdeauna să avem la îndemână peste congelat. Poate fi rapid transformat într-o mâncare gustoasă și savuroasă. Trebuie să știți însă câteva trucuri!
27 Februarie 2015, 11:06
De multe ori peștele congelat nu are chiar gustul pe care ni l-am dori, se mai întâmplă să fie ceva cam fad, însă putem să-i îmbogățim gustul, simplu, folosind ulei de pește.
Așa cum e bine să avem în casă ulei de măsline, e bine să avem și o sticlă de ulei de pește. Nu numai pentru a-i da copilului câte o linguriță de ulei de pește în fiecare zi, în lunile de toamnă și de iarnă, așa cum facem în mod tradițional, ci și pentru trucurile noastre de gospodine pricepute care pregătesc mâncăruri de-ți lasă gura apă.