-

CLICKPENTRUFEMEI. Hidratează pielea cu albuș și miere

Grație mineralelor esențiale și a proteinelor pe care le conține, albușul este utilizat ca un produs de înfrumusețare, fiind excelent atât pentru păr cât și pentru piele. În plus, albușul are proprietăți antiinflamatoare, astringente și decongestionate, care sunt esențiale pentru menținerea frumuseții și sănătății tegumentului.


Iată cum poți include albușul în rutina de îngrijire a pielii:

Exfoliant

Poți folosi albușul pentru a exfolia pielea. Aplică o mască facială pe bază de albuș și mierea pentru a îndepărta celulele moarte de pe piele.

Împotriva acneei

Datorită proprietăților antiinflamatoare, masca cu albuș are capacitatea de a reduce roșeața produsă de acnee. Această afecțiune dermatologică provoacă producția excesivă de sebum, cauzând apariția coșurilor.

Bate spumă un albuș, apoi aplică pasta obținută pe fața curată. Las-o să acționeze 20 de minute, după care clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Împotriva pungilor de sub ochi

Proprietatea decongestionantă a albușului are efect asupra pungilor care se formează sub ochi. În plus, are capacitatea de a estompa cearcănele cauzate de oboseală, stres și lipsa somnului.

Descoperă cum se prepară masca cu albuș și miere pe clickpentrufemei.ro.