-

CLICKPENTRUFEMEI. Combate pungile de sub ochi natural

Pungile de sub ochi sunt imperfecțiunile de care suferă cel mai des oamenii, ele fiind rezultatul expunerii la anumiți factori de mediu, hormonali și alimentari. Aspectul lor ne fac să părem obosiți sau bolnavi și, în timp, pungile de sub ochi devin un semn prematur al vârstei. Deși nu este ușor să le combați, pungile de sub ochi pot fi estompate cu remedii naturale.

Pe lângă castravete, care este cunoscut ca tratamentul cel mai eficient pentru diferite neplăceri ale pielii, și cartofii sunt un remediu excelent pentru reducerea pungilor de sub ochi datorită proprietăților lor antiinflamatoare.
Următoarele remedii naturale nu trebuie să lipsească din rutina ta de înfrumusețare:

Uleiul de migdale

Datorită acizilor grași și vitaminei E, uleiul de migdale previne formarea pungilor de sub ochi și îmbunătățește circulația sangvină.

Cum se folosește:

Înainte de a merge la culcare, pune pe degetul arătător puțin ulei de migdale și aplică-l pe pielea din jurul ochilor, masând blând. Lasă uleiul să acționeze fără a clăti și repetă tratamentul a doua zi dimineața.

Apa de trandafiri

Apa de trandafiri este un tonic natural pentru piele, reducând cearcănele și aspectul de pungi format sub ochi. În plus, apa de trandafiri calmează pielea și tratează ochii iritați.

Află alte remedii naturale eficiente pentru pungile de sub ochi pe clickpentrufemei.ro.