-

CLICKPENTRUFEMEI. Plante bune pentru corp și suflet

Plantele de interior sunt excelente pentru purificarea aerului din cameră şi reducerea stresului, iar cele de grădină îţi oferă satisfacţie vizuală şi spirituală. Însă, unele dintre ele au proprietăţi miraculoase descoperite încă din Antichitate. Află ce cât de bune sunt plantele pentru corp şi suflet:

Cactus

Poate că nu este cea mai arătoasă plantă, dar trebuie să o iei în considerare! Cactusul te scapă de energii negative, de invidie şi ipocrizie. De asemenea, te ajută şi în lupta împotriva anxietăţii şi îţi oferă protecţie împotriva hoţilor. Dacă lucrezi la computer, plasează un cactus în apropiere, deoarece reduce nivelul radiaţiilor electromagnetice. Nu necesită o îngrijire specială, este suficient să îl uzi o dată pe săptămână.

Busuioc

Busuiocul te ajută să-ţi meargă bine pe plan financiar. Dacă ai o afacere, nu uita să plasezi un ghiveci cu busuioc în încăpere, astfel vei atrage banii de partea ta. Busuiocul aduce noroc şi pe plan sentimental. Este ideal să ai această plantă în casă sau grădină, deoarece creşte nivelul atracţiei dintre tine şi partenerul tău. De asemenea, te ajută să lupţi contra mahmurelii.

Chimion

Chimionul este cunoscut pentru seminţele sale, folosite pe post de condimente. Merită să creşti această plantă în casă sau grădină, deoarece are proprietăţi care îţi vor îmbunătăţi semnificativ viaţa. Chimionul te ajută să ai o gândire limpede, menţine fidelitatea partenerilor şi elimină energiile negative. În Germania şi Italia, chimionul era folosit la prepararea pâinii pentru a împiedica spiritele pădurii să o fure.

Garoafă

Garoafele ajută la vindecarea bolilor şi oferă putere şi energie. În secolul 16, britanicii ţineau garoafe în mână, atunci când treceau pe poduri, pentru a fi în siguranţă.

Descoperă ce alte plante fac bine atât corpului, cât și sufletului pe clickpentrufemei.ro.