-

Combate inflamația cu acest elixir! Beneficii extraordinare

V-ați gândit vreodată la combinarea apei de lămâie cu turmeric? Ei bine, ar trebui să începeți să vă gândiți acum, deoarece poate oferi atâtea beneficii, cu proprietati anticancerigene si antiinflamatorii.

Introducerea obiceiurilor alimentare sănătoase poate fi cea mai bună opțiune de dezintoxicare în medicina modernă. Ar trebui să mâncați mai multe legume și fructe și să beți sucuri sănătoase, ceai și, desigur, o mulțime de apă.

Lămâile și turmericul sunt una dintre combinațiile perfecte de detoxifiere. Lămâile conțin antioxidanți și vitamina C, iar turmericul este "ambalat" cu o cantitate mare de ingrediente puternice capabile să trateze diferite boli și să lupte împotriva cancerului.

Turmericul face parte din aceeași familie ca și ghimbirul și este adesea folosit în Asia și India. Turmericul este bine cunoscut ca un puternic antioxidant care luptă împotriva radicalilor liberi nocivi, familiari ca agenți cancerigeni.

De asemenea, este utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale puternice antiinflamatorii și antiseptice, este grozav pentru pielea ta și te poate ajuta să pierzi în greutate. (PM)

Turmericul ca si apa cu turmeric au proprietati anticancerigene si antiinflamatorii. Cu totii am auzit de beneficiile, inclusiv accelerarea metabolismului, oferite de apa cu lamaie consumata imediat ce te-ai trezit dimineata.

Daca la apa cu lamaie adaugi si turmeric beneficiile vor fi imbunatatite.

Curcumina este componentul activ din turmeric si ofera o multime de beneficii pentru sanatate. Are proprietati antinflamatorii extrem de puternice si este si un antioxidant minunat.

Apa calda cu turmeric si lamaie

Ai nevoie de:

– jumatate de lingura de turmeric;
– jumatate de lamaie;
– miere organica;
– apa calda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite