-

Lei gong teng – planta care tratează cancerul

Cercetările recente pe o plantă chineză numită Lei gong teng, cunoscută și sub denumirea de "viță de vie a tunetelor", sugerează că există speranță pentru vindecarea unui tip de cancer mortal care afectează pancreasul.

Cercetătorii au descoperit că un extract din plantă poate fi eficient împotriva celulelor tumorale pancreatice.

Lei Gong Teng este o plantă din familia celastraceae, care crește în regiunile muntoase din sud-estul și sudul Chinei, considerată a avea proprietăți antiinflamatoare puternice.

În conformitate cu medicina antiă, preparatele brute și decocturile din Lei Gong Teng au fost aplicate în mod obișnuit în cadrul clinic pentru o varietate de afecțiuni. In consecință, enciclopediile farmaceutice chineze au fundamentat valoarea clinică a plantei prin detalierea efectelor plantei precum stimularea circulației sângelui, antiinflamator, ameliorarea edemului, eliminarea toxinelor.

Abilitatea plantei de a vindeca cancerul a apărut recent când cercetătorii au descoperit că compușii din această plantă au distrus tumori pancreatice la șoareci și nu au prezentat semne de revenire după întreruperea tratamentului.

Compusul natural, triptolid, găsit în lei gong teng, a fost demonstrat în numeroase studii că induce apoptoza (moartea celulară) în celulele canceroase. (PM)

Mereu ne vom baza pe medicina, insa cancerul va fi printre cele mai complicate boli cu care ne putem confrunta, fiind, de asemenea, si un efort sa il putem invinge, poate chiar unul zadarnic. Dupa anumite studii, o anumita planta originara din China ar putea fi o rezolvare rapida a acestei probleme.

Fiind folosita de sute de ani in medicina chinezeasca, Lei gong teng este cunoscuta ca fiind o planta vindecatoare pentru multe boli, printre care se numara si cancerul si artrita reumatoida.

La “Masonic Cancer Center”, parte a Universitatii din Minnesota, cele mai recente cercetari realizate de acesta dovedesc faptul ca planta miraculoasa Lei gong teng a distrus la un cobai, in doar 40 de zile, orice urma de cancer pancreatic, iar testele ar putea fi realizate si pe oameni. Finalul acestui test a avut doar rezultate surprinzatoare chiar si pentru cercetatori.

Citeste continuarea pe yve.ro

Articole înrudite