-

Pui umplut cu spanac și feta

Un preparat gustos, puiul umplut cu spanac și brânză feta este perfect pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente pentru pui umplut cu spanac și feta:

3 bucăți piept de pui

250 g spanac

50 g brânză feta

100 g cremă de brânză

1 cățel de usturoi, zdrobit

2 linguri ulei

sare

piper

Află cum se prepară puiul umplut cu spanac și feta pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Trufe cu nuci și rom

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

    Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

  • Prăjitura Cetății

    Pe 1 Decembrie 1918 se împlinea visul tuturor românilor: o ţară mare şi unită purtând numele România. Anul acesta celebrăm Centenarul, încercând să scoatem în evidenţă tot ce a dat România mai bun.

  • Piept de pui cu sos de vin şi busuioc

    O reţetă numai bună de impresionat pe cei dragi şi de preparat foarte rapid. Pregăteşte această reţetă de piept de pui cu sos de vin şi busuioc şi nu vei da greş. Dacă vrei, poţi înlocui carnea de pui cu cea de curcan.

  • Plăcintă cu gutui

    Gutuile sunt vedetele tomnei, iar o plăcintă dulce-acrișoară este perfectă la desert.