-

Consumul regulat de apă minerală poate avea efecte adverse?

Există dovezi care sugerează că apa minerală este benefică sănătății, deși organismul probabil nu absoarbe multe minerale din ea.

Apele minerale sunt bogate în sodiu și ar trebui să fie evitate de persoanele care au hipertensiune arterială.

Sunt studii care arată că apa minerală este cea mai sănătoasă apă de băut.

Acest lucru se datorează faptului că conține o mulțime de minerale esențiale, cum ar fi magneziu, calciu și fier.

Apa minerală este o apă naturală care provine dintr-un izvor mineral. Aceasta înseamnă că conține o mulțime de minerale naturale sănătoase cum ar fi compușii sulfului și sărurile. Este, de asemenea, probabil să vină într-o formă efervescentă datorită gazelor pe care le conține. (PM)

Apa carbogazoasă este plăcerea vinovată a persoanelor cu un stil de viaţă sănătos şi încercarea de a adera la o viaţă sănătoasă a persoanelor care nu duc cel mai sănătos stil de viaţă. În realitate, apa carbogazoasă nu este cea mai înţeleaptă alegere, după cum notează indy100.

Acidul pe care îl simţim vine din adăugarea de dioxid de carbon ţinut sub presiune, fapt ce rezultă în apă cu un conţinut slab de acid carbonic.

Adam Thorne, un dentist din Londra de pe Harley Street, a afirmat că efectele secundare ale apei carbogazoase sunt destul de alarmante. “Cei mai mulţi oameni habar n-au că apa carbogazoasă este extrem de acidă, are pH3, raportat la nivelul de aciditate. Bulele erodează smalţul dinţilor, iar în timp apa carbogazoasă poate duce la dureri dentare şi îngălbenire.”, a spus Adam Thorne.

CITESTE CONTINUAREA PE JURNALUL.RO

Articole înrudite