-

Dieta daneză, cu bune și cu rele

Dietele care promit minuni în timp scurt apar ca ciupercile după ploaie. Cum probabil știi deja, multe dintre ele nu aduc rezultatul dorit și îți pun în pericol sănătatea. Populara dietă daneză dă rezultate vizibile în doar 2 săptămâni – dar este ea lipsită de riscuri?

Este cunoscută și ca dieta care schimbă metabolismul. Este bazată pe un regim alimentar strict și se bazează pe scăderea grăsimilor și zaharurilor din alimentație, precum și pe consumul de alimente cu aport caloric scăzut.Trebuie să știi, însă, că acest regim este destul de strict și că orice modificare a meniului impune imediata întrerupere a dietei și reînceperea acesteia după șase luni. Pentru a finaliza cu succes planul de pierdere în greutate, trebuie să bei cel puțin 2 litri de apă pe zi și să practici exerciții fizice în mod regulat.

Avantaj: slăbești într-un timp scurt

Dieta daneză este săracă in calorii, iar combinațiile de alimente sunt simple. Pe lângă faptul că pierzi rapid în greutate, vei beneficia de o accelerare a metabolismului pe termen lung. Dieta ajută și la eliminarea apei în exces din organism, ceea ce duce la estomparea semnelor celulitei.

Afla mai multe despre dieta daneza pe clickpentrufemei.ro

 

Articole înrudite