-

Aceste 5 zodii se răzbună cu orice preț

Aceste zodii sunt cele mai mari adepte ale răzbunării. Fie că acționează în pripă, fie că sunt meticuloase, aceste zodii vor să se răzbune cu orice preț, iar succesul lor să fie unul răsunător.

Berbecii

Sunt temperamentali, astfel că dacă i-ai supărat, vor reacționa pe loc. Te vor invita direct pe câmpul de luptă. Iubesc competiția de orice fel, mai ales dacă e una publică și au ocazia să te învingă în fața tuturor. E cea mai dulce răzbunare pentru ei. Vor da totul în acea luptă, chiar dacă furia lor e un foc de paie. Sunt siguri că te-au lovit unde doare cel mai tare, și nici nu le mai pasă dacă au vreun câștig sau nu.

Pentru ei nu contează miza, ci doar faptul că tu ești cel care pierde. Doar atunci vor simți că ai plătit pentru ce le-ai făcut.

Leii

Dacă le-ai trădat încrederea sau le-ai călcat în picioare onoarea, se vor asigura că nu o vei mai face a doua oară. Vor face tot posibilul să fii exclus din grupurile lor, ca să nu le mai apari vreodată în fața ochilor. Furia lor năvălește ca o furtună, distrugând totul în cale. Nici să nu te gândești că le va trece până la urmă. Sau că te vor ierta.

Dacă le-ai fost prieten, nu vei mai exista pentru ei. Cât sunt ei de puternici, dacă sunt răniți, nu-și revin cu ușurință și îi alungă fară milă pe cei care i-au făcut să sufere. Dacă te-ai bucurat de o poziție bună în echipa lor, toate meritele îți vor fi anulate.

Scorpionii

Sunt maeștrii răzbunării. Nu ți-ai dori să fii ținta lor, pentru că nu au milă. Sunt meticuloși și nu vor pune o asemenea sarcină în mâinile altora. Asta pentru că vor să fie absolut siguri că lucrurile sunt făcute așa cum trebuie. Unii naivi ar fi tentați să creadă că odată ce și-au vărsat veninul, gata, s-a terminat. Nu e deloc așa.

Nu iartă niciodată, iar pentru ei nici cea mai cruntă răzbunare nu e complet satisfăcătoare. Cred sincer că îndeplinesc un act de justiție procedând astfel și nu vor face niciun compromis. Îi vor ține aproape de ei pe cei care le-au greșit, tratându-i cu dispreț.

Capricornii

Sunt cei mai grațioși în răzbunare. Acționează curat, calculat, când mintea lor e limpede și emoțiile s-au risipit. Lovitura lor e una de geniu, atacând în cele mai sensibile puncte. Dacă ești dușmanul lor, vor căuta să-ți expună cele mai rușinoase secrete. Nu vor arăta o clipă cât sunt de afectați, pentru că e rândul tău să suferi.

Răzbunarea lor nu e crudă, dar perseverența lor e feroce odată ce s-au decis în acest sens. Pot fi capabili de o performanță nimicitoare dacă vor să distrugă reputația cuiva.

Taurii

Ei nu uită niciodată ce le-ai făcut, chiar dacă par să nu reacționeze pe moment. La suprafață sunt liniștiți, dar în interior clocotește un vulcan. Furia lor e profundă, însă nu o vei vedea decât când îți va fi plătit polițele. Vor aștepta cu răbdare cea mai bună oportunitate să se răzbune, iar satisfacția lor va fi pe măsură, pentru că sunt foarte siguri pe ei.

Principala lor motivație este însă apărarea unui principiu, și nu egoismul. Dacă le-ai dat motive să-și piardă încrederea în tine, te vor scoate de la inimă fără niciun regret.

Sursa: yve.ro

Articole înrudite