-

Cartofi înfășurați în bacon

Un aperitiv rapid și gustos, cartofii înfășurați în bacon vor fi extrem de apreciați de întreaga familie.
Ingrediente pentru cartofi înfășurați în bacon:


2 cartofi mari, tăiați pe lungime, apoi în 3 felii pe jumătate
sare
piper negru măcinat
2 lingurițe pudră de usturoi
1 lingură amestec italian de condimente (busuioc, oregano, rozmarin)
1 cănă parmezan ras
12 felii subțiri de bacon
sos de iaurt sau usturoi, pentru servit

Află cum se prepară cartofii înfășurați în bacon pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

 • Peste 300 de cultivatori de cartof au participat la Conferinţa Naţională a Cartofului

  Cea de-a VI-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Cartofului organizată la Poiana Braşov de către Centrul pentru Management Agricol, Federaţia Naţională Cartoful (FNCR) şi Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof din Braşov (INCDCSZ), a reunit peste 300 dintre cei mai performaţi cultivatori de cartof din România, alături de reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, experţi şi specialişti din domeniul culturilor de cartof, pentru o analiză obiectivă a celor mai noi tendinţele din piaţa cartofului la nivel naţional şi european, a tehnologiilor inovatoare, cât şi a celor mai recente cercetări ştiinţifice.

 • A mâncat timp de un an doar cartofi şi a slăbit 53 de kilograme!

  Australianul Andrew Flinders Taylor s-a hotărât să slăbească şi timp de un an a mâncat, în diverse feluri, doar cartofi.

 • Trufe cu nuci și rom

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de trufe cu nuci și rom, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

 • Turtă dulce - reţeta pas cu pas

  Deserturile sunt bucuria celor mici de Crăciun, dar nici cei mari nu pot rezista aromelor inconfundabile care umplu casa. Vă prezentăm o rețetă de turtă dulce, potrivită pentru zilele de Sărbători petrecute în familie.

 • Plăcintă de cartofi, ideală în perioada postului

  Plăcinta de cartofi este o variantă simplificată a celebrei musaca. Uşor de preparat şi foarte gustoasă, această reţetă este perfectă pentru cei care ţin post.