-

HOROSCOP IULIE 2018: Ce ne așteaptă în luna lui Cuptor!

Conform calculelor astrologilor, în iulie vor fi la un pas de dezastru numeroase relații de parteneriat și de prietenie, ceea ce îi va determina pe unii și pe alții să recurgă la valorile familiale.

Nu regretați timpul petrecut printre cei dragi, pentru că, într-un final, veți constata că ați câștigat enorm.

Berbec

Consumand eforturi uriase in comunicarea cu rudele, veti reusi sa ramaneti in picioare, chiar daca iulie va clatina usor barca la bordul careia va indreptati spre obiectivele stabilite. Veti actiona absolut corect, daca inceputul lunii va va gasi pe drum. In a doua decada a intervalului va veti confrunta cu unele dificultati.

Agatati-va de cariera si mutati munti din loc pentru a merge inainte. Veti reusi, va asigura astrologii. Daca va simtiti obositi, nu intrati in panica. Luati o pauza si dedicati timpul liber astfel castigat casei – faceti reparatiile care se impun de mult, schimbati mobilierul, etc. In ultima parte a lunii este de preferat sa incetiniti motoarele.

Fiti foarte prudenti, pentru ca puteti gresi acolo unde nu trebuie, v-ati putea certa cu prietenii si partenerii de afaceri, ati putea constata niste gauri uriase in buget. Stati in banca dumneavoastra!

Taur

Sunteti plini de dorinta de a actiona. Totusi, riscati sa va implicati prea tare si sa luati decizii nechibzuite, care va vor deteriora reputatia. Fiti vigilenti. La inceputul lunii veti constata cu regret ca buzunarele au gauri si ca trebuie sa strangeti cureaua si mai tare. Vor fi niste probleme cu banii.

Dar, cum se spune, dupa ploaie vine soare, in a doua parte a lunii soarta va scoate in cale iubirea adevarata. Lucru valabil entru Taurii singuri. In ultima parte a intervalului, inspirati de fiorii dragostei, va veti rezolva toate problemele, veti remedia situatia materiala si veti construi o gramada de planuri pentru urmatoarele luni.

Atentie insa: nu va purtati prea extravagant.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Articole înrudite