-

Trucuri simple de frumuseţe în vacanţă! Cum să ai un ten fără imperfecţiuni

Vacanţa îţi bate la uşă şi tu îţi faci griji că tenul tău nu arată aşa cum ar trebui? Din cauza schimbărilor climatice şi a oboselii acumulate pe perioada călătoriei, s-ar putea ca pielea ta să aibă şi mai mult de suferit, de aceea trebuie să îi acorzi o atenţie specială.

Află câteva trucuri speciale!

Hidratează-ţi pielea

O piele hidratată va fi mai puţin expusă riscurilor de a se infecta sau de a suferi arsuri. Asigură-te că bei cât mai multă apă înainte de călătorie, dar şi în perioada ei. Apa de nucă de cocos este bogată în vitamine şi minerale esenţiale, fiind excelentă pentru organism şi piele. Deşi ai fi tentată în vacanţă să bei cât mai multe cocktailuri, cafea şi alcool, încearcă să renunţi la ele pentru a împiedica deshidratarea.

Mănâncă gustări sănătoase

Fiind în grabă sau petrecând multe ore pe drum, cu siguranţă nu vei avea parte de mâncăruri sănătoase şi copioase. Deşi ai fi tentată din nou să alegi la întâmplare orice snack care îţi face cu ochiul, bazează-te pe fructe, nuci şi seminţe, alimente cu care sigur nu dai greş în privinţa sănătăţii. În acest fel, vei reuşi să îţi conservi energia, fără a resimţi oboseala, iar digestia ta nu va avea de suferit.

Află şi alte trucuri care te fac să ai un ten fără cusur chiar şi în vacanţă, pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite