-

Ar trebui să îmi fie rușine că sunt mireasă după 40 de ani?

Se spune că dragostea nu are vârstă, iar acest lucru se confirmă în momentul în care partenerii ajung în fața altarului pentru a-și oficializa povestea de iubire.

Vâsta este doar un număr de care nu este nevoie să țineți cont în momentul în care decideți să vă căsătoriți.

Nu există un prag al vârstei care să vă facă să vă fie rușine de faptul că sunteți mireasă. Vă puteți bucura de cea mai minunată zi din viața voastră de femei și iubite atât la 25 de ani, cât și la 45 de ani. Intensitatea va fi aceeași.

Motivele pentru care nu trebuie să ne fie rușine că suntem mirese după vârsta de 40 de ani

Dacă aveți peste 40 de ani nu înseamnă că nu vă puteți trăi poveste de iubire la intensitate maximă alături de bărbatul iubit. Fluturașii din stomac vor fi la fel de neastâmpărați ca și în adolescență.

- Sentimentele – dacă vă iubiți mai mult decât orice pe lume, nimic nu vă poate împiedica să vă jurați iubire eternă printr-o căsătorie. Sentimentele foarte puternice, dar și respectul sunt piatra de temelie a unei căsnicii fericite și longevive. Nu trebuie să vă simțiți complexate dacă aceste lucruri se întâmplă mai târziu în timp, și nu în tinerețea fragedă.

- Maturitatea – odată ce aveți 40 de ani și vă doriți să deveniți mireasă vă bucurați de un mare avantaj pe care multe dintre tinerele care se căsătoresc nu îl au – maturitatea. Experiența în amor, dar și în relația cu cei din jur vă vor face o mireasă mai echilibrată, mai bine organizată și mai stăpână pe propriile decizii. O mireasă trecută de 40 de ani este foarte greu de influențaț.

- Stabilitatea – dacă decideți să vă căsătoriți deși aveți peste 40 de ani înseamnă că vă bucurați de stabilitate pe plan emoțional și de echilibru în relația de cuplu. Femeile mature au o intuiție mai bine dezvoltată așa că nu se vor avânta în relații menite eșecului și nici în căsătorii de scurtă durată. O mireasă trecută de 40 de ani este foarte sigură pe alegerea făcută și are încredere deplină în partenerul ei.

- Longevitatea – dacă vă căsătoriți după vârsta de 40 de ani șansele de eșec în căsnicie scad semnificativ. Astfel de relații, între oameni maturi, sunt foarte solide și au o durabilitate deosebită. Nu este un motiv de rușine, ci unul de mândrie faptul că vă căsătoriți la o vârstă care vă permite să judecați lucurile la rece. O astfel de femeie știe să rezolve problemele de cuplu și nu are tendința de a abandona relația.

Cum arată o mireasă trecută de 40 de ani?

Există câteva trăsături specifice ale femeilor care se căsătoresc la o vârstă a maturității. Acestea sunt destul de frecvent întâlnite, dar foarte subtile. De asemenea, aceste caracteristici întăresc ideea că nu trebuie să vă fie rușine dacă sunteți mirese după vârsta de 40 de ani, ba dimpotrivă, trebuie să fiți mândre de realizările voastre pe plan sentimental.

- Încrezătoare – o mireasă matură este, automat, o mireasă încrezătoare. Nimeni și nimic nu poate face ca o mireasă trecută de 40 de ani să își piardă încrederea în sine. De asemenea, dacă vă căsătoriți la o vârstă mai înaintată și dacă nu sunteți la prima experiență de acest gen faceți față mai bine condițiilor de stres și emoțiilor.

- Elegantă – de obicei, femeile care aleg să se căsătorească după 40 de ani optează pentru un stil mai simplist, rafinat și elegant. Miresele de acest fel au o aliură aparte de care nu trebuie să se rușineze.

Sursa: yve.ro

Articole înrudite