-

Cum să îți răcorești casa ecologic! ADIO aer condiționat

O modalitate prin care putem să păstrăm în timpul verii temperatura redusă sunt plantele de interior. Acestea pot să îmbunătățească semnificativ calitatea aerului și mențin temperatura redusă într-un mod ecologic!

Modul în care aceste plante sunt capabile să facă acest lucru este printr-un proces numit transpirație. Umezeala se transmite prin plante de la rădăcini la pori mici de pe partea inferioară a frunzelor, unde se transformă în vapori si se eliberează în atmosferă.

Astfel, se răcește aerul și îl lasă purificat și proaspăt. Anumite studii arată că utilizarea acestor plante scad temperatura în casă cu până la 10 grade!

De asemenea, acest efect contribuie la menținerea unei umidități interioare confortabile.

Deci, dacă ați căutat o modalitate de a vă reduce factura de energie electrică, încercați una dintre aceste plante care răcește casa în mod natural. (PM)

Stiai ca poti aduce in casa ta plante care te pot racori? N-o sa mai ai nevoie de aerul conditionat. Bonus, improspateaza si aerul.

Aloe vera

Planta este binecunoscuta pentru proprietatile sale vindecatoare. Insa stiai ca ajuta la scaderea temperaturii din camera in timpul noptilor calduroase de vara?

In plus, Aloe vera filtreaza aerul din camera si anihileaza toxine precum formaldehidele.

Palmier Areca

Palmierul Areca are efect de umidificare si curate aerul de toxine si bioxid de carbon. Alege un copac cu tulpina mai groasa pentru ca sunt mai usor de intretinut.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Vezi și Trusa medicală de voiaj și alte sfaturi de călătorie

Citește și Sfatul medicului, cu privire la tratamentul celor mai grave boli

Articole înrudite