Ascultă Radio Antena Satelor Live

Ce stiluri de păr se poartă în această toamnă

Toamna aduce cu sine schimbări pe mai multe planuri: garderoba, coafura, încălțămintea, accesoriile, uneori și obiceiurile. De la un anotimp la altul simțim nevoia de a ne reinventa, de a aduce noutăți în rutină, așa că una dintre cele mai la îndemână soluții este o schimbare de look.

31 August 2018, 10:10

Părul ne este un aliat de nădejde pe care îl putem modela după bunul plac atunci când ne dorim ca din oglindă să ne zâmbească un chip mai fericit. Îi putem schimba lungimea, forma, volumul, culoarea. Rolul său este foarte important pentru că prin păr ne facem cunoscută o latură a personalității noastre.

Toamna se poartă coafurile care întineresc. Uită de cocul clasic sau de părul strâns în coadă de cal. Vopsește-l într-o nuanță în ton cu vremea de afară: roșcat închis, arămiu, blond-auriu sau alege să îți faci șuvițe combinându-le.

Dacă ești tunsă scurt, optează pentru coafurile simple; aranjează-ți părul cu puțină spumă pentru a-i da volum și nu renunța la breton, dacă se armonizează cu trăsăturile feței tale. Tendința este ca părul din spate să fie tuns cât mai scurt iar restul să fie mult mai lung, creând o oarecare discrepanță, pentru a putea fi aranjat în diferite feluri și moduri ingenioase.

Dacă ai părul până la umeri, toamna aceasta renunță la breton sau tunde-l cât mai scurt posibil. Poți colora într-o nuanță diferită rădăcinile părului iar lungimea să fie neapărat mai deschisă. Aranjează-l cu spumă, pieptănând cu degetele; eventual, pentru un plus de volum, coafează-l aplecând capul în jos.

Dacă părul tău este lung, tendințele toamnei spun că este indicat să îl împletești după propria imaginație la nivelul scalpului, iar în lungime îl poți lăsa despletit.

Firește că ai posibilități nenumărate în a-l aranja, dar dacă vrei să fii cu adevărat șic și să ieși din anonimat toamna aceasta, poartă o bască tip Guevara; așaz-o pe-o parte și lasă părul, drept sau buclat să se reverse pe umeri și pe spate. Atenție foarte mare la sănătatea firului de păr; pentru a fi perfect, îngrijește-l cu simțul răspunerii, fă o mască pe săptămână, pieptănă-l înainte de fiecare spălare, hidratează-te suficient și ia vitamine.

Toamna aceasta accesoriile pentru păr nu prea sunt la mare căutare. Se preferă imaginea unei femei rebele, care caută să își pună în evidență trăsăturile feminine prin note de masculinitate. Părul intenționat răvășit, dar întotdeauna îngrijit, bretonul tăiat băiețește dar în antiteză cu bogăția părului lăsat pe spate, cozi mici împletite în stilul hip-hop și pierdute apoi într-o coadă sănătoasă, bine îngrijită.

În ceea ce privește coafurile pentru evenimente speciale, se pune accent pe arta părului împletit. Pentru a fi o senzație de toamnă, păstrează culorile calde (roșcat, arămiu, auriu, galben închis, mahon, castaniu) și optează pentru modele de împletituri ieșite din comun.

Dacă ai o personalitate puternică și adori excentricitățile, toamna aceasta vei face furori dacă alegi să adopți moda cornițelor. Împarți părul pe jumătate, îl piepteni cu atenție și faci două cocuri în vârful capului. Cornițele pot avea și alt model; te poți ajuta de bureți speciali și poți folosi agrafe și clame care nu se observă.

Nu uita că, indiferent de capriciile modei, cel mai indicat este să optezi pentru o coafură care și se potrivește și te avantajează!

Sursa: yve.ro

De toate 28 Decembrie 2018, 09:32

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale

În unele boli, după diagnosticare şi pornirea tratamentului, bolnavii se simt evident mai bine, destul de devreme. Este o...

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale
De toate 28 Decembrie 2018, 09:26

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea

Există o varietate de condiții care ar putea explica de ce vă simțiți ca și cum ar exista o iarnă nesfârșită care se...

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea
De toate 23 Decembrie 2018, 08:18

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun

Gospodinele îl trântesc şi pun un ingredient secret în compoziţia cozonacului. Cozonacul lor iese mereu şi pufos şi gustos!

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun
De toate 23 Decembrie 2018, 07:38

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!

Acest truc simplu te ajuta sa slabesti 10 kilograme in 30 de zile fara sa tii dieta stricta. Ba chiar vei putea sa mananci...

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!
De toate 21 Decembrie 2018, 12:20

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie

De ani de zile, oamenii numesc luna ianuarie drept „luna divorțurilor”. Chiar dacă un studiu de la Universitatea din...

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie
De toate 21 Decembrie 2018, 11:03

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia

Craciunul inseamna sarbatoare, oferire si primire de cadouri, colinde si mese bogate. Sunt atat de multe elemente diferite...

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia
De toate 20 Decembrie 2018, 18:40

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă

O reteta atat de buna, ca nici nu te vei gandi ca este de post. Pizza cu legume, sanatoasa, cu ingrediente simple, de vara....

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă
De toate 20 Decembrie 2018, 18:30

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta

Energiile negative iti pot face mult rau daca nu le cureti periodic. Cum apar energiile negative?

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta