Ascultă Radio Antena Satelor Live

Soțul meu nu vrea să poarte verigheta. Cum îl conving?

Se întâmplă deseori ca după o perioadă considerabilă de la nuntă unul dintre parteneri să nu mai poarte verigheta.

31 August 2018, 10:17

Acest lucru nu înseamnă că sentimentele au dispărut, ci doar că este mai confortabil așa. Statistic vorbind, la bărbați apare mai des acest fenomen pentru că foarte mulți dintre aceștia trăiesc cu percepția greșită conform căreia bijuteriile sunt destinate exclusiv femeilor. Dacă aveți un astfel de partener merită să depuneți toate eforturile pentru a-l convinge de însemnătatea verighetelor voastre și de cât de importantă este purtarea acestora.

Motive pentru care un bărbat trebuie să poarte verigheta

Dacă aveți un soț care nu dorește să poarte verigheta, iată câteva motive pentru care ar trebui să o facă și pe care le puteți invoca pentru a-l convinge potrivit mireasa-perfecta.ro.

• Demonstrarea iubirii – în general, bărbații întâmpină dificultăți în demonstrarea sentimentelor. Când vine vorba de fapte, nu vorbe aceștia nu sunt foarte creativi. Le puteți sugera partenerilor voștri că purtarea verighetei este o dovadă de iubire care vă mulțumește. Astfel, aceast gest este o modalitate foarte la îndemână pentru ca soții să își confirme încă o dată dragostea față de soțiile lor.

• Evitarea tentațiilor – nu de puține ori verigheta a salvat multe căsnicii. De fiecare dată când apare ispita de a săvârși un adulter, purtarea verighetei poate fi factorul decisiv. Un bărbat care poartă verighetă este o atracție interzisă pentru amatoarele de aventuri.

• Bărbații cu verighetă sunt mai sexy – este dovedit faptul că bărbații care poartă verighetă sunt mai atrăgători. Un astfel de accesoriu denotă un plus de eleganță și șarm. De altfel, verigheta nu dă un aer mai feminin bărbaților, ba dimpotrivă, le sporește masculinitatea și sex-appeal-ul.

• Căsnicie longevivă – verighetele purtate zilnic denotă o căsnicie rezistentă în timp. Ambii parteneri poartă verighetele ca pe un simbol al iubirii lor și nu pot renunța la acestea.

Cum este un bărbat care poartă verighetă?

Bărbații care poartă verighetă au un stil aparte și o prezență mai ușor de observat. Datorită bijuteriei de pe degetul inelar al mâinii stângi acești bărbați au o anumită impozanță, destul de subtilă. Purtarea verighetei este o chestiune de detaliu și rafinament.

• Încrezător – un bărbat care poartă verighetă are mai multă încredere în propriile forțe. Verigheta este confirmarea faptului că nu este pe cont propriu și că se bucură mereu de susținerea soției sale.

• Puternic – bărbații care poartă verighetă sunt mai puternici și mai determinați. Aceștia sunt foarte hotărâți, iar obiectivele lor se referă, în principal, la viața de cuplu. Un bărbat care poartă verighetă nu poate fi individualist, ci mereu se va raporta mai întâi la calitatea lui de soț.

• Iubitor – dacă partenerul vostru poartă verigheta este clar că acesta știe cum să vă arate că sunteți iubită. În general, bărbații care poartă verighetă sunt mai tandri și mai atașați de soțiile lor.

• Atrăgător – de obicei, bărbații știu când sunt atrăgători și se simt doriți. În cazul unui bărbat care poartă verighetă, bijuteria de pe mâna lui stângă este un obiect demn de mândrie. Un bărbat care poartă verighetă va stârni invidia celor din jur, iar el va conștientiza asta și va profita din plin și nu va avea probleme cardiace.

Sursa: yve.ro

De toate 28 Decembrie 2018, 09:32

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale

În unele boli, după diagnosticare şi pornirea tratamentului, bolnavii se simt evident mai bine, destul de devreme. Este o...

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale
De toate 28 Decembrie 2018, 09:26

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea

Există o varietate de condiții care ar putea explica de ce vă simțiți ca și cum ar exista o iarnă nesfârșită care se...

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea
De toate 23 Decembrie 2018, 08:18

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun

Gospodinele îl trântesc şi pun un ingredient secret în compoziţia cozonacului. Cozonacul lor iese mereu şi pufos şi gustos!

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun
De toate 23 Decembrie 2018, 07:38

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!

Acest truc simplu te ajuta sa slabesti 10 kilograme in 30 de zile fara sa tii dieta stricta. Ba chiar vei putea sa mananci...

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!
De toate 21 Decembrie 2018, 12:20

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie

De ani de zile, oamenii numesc luna ianuarie drept „luna divorțurilor”. Chiar dacă un studiu de la Universitatea din...

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie
De toate 21 Decembrie 2018, 11:03

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia

Craciunul inseamna sarbatoare, oferire si primire de cadouri, colinde si mese bogate. Sunt atat de multe elemente diferite...

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia
De toate 20 Decembrie 2018, 18:40

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă

O reteta atat de buna, ca nici nu te vei gandi ca este de post. Pizza cu legume, sanatoasa, cu ingrediente simple, de vara....

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă
De toate 20 Decembrie 2018, 18:30

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta

Energiile negative iti pot face mult rau daca nu le cureti periodic. Cum apar energiile negative?

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta