-

Prăjitura "Invizibilă" cu mere!

Aceasta prajitura cu mere este un adevarat deliciu. Nu ai mai mancat asa ceva niciodata.

Ingrediente:

1 kilograme de mere
2 oua
100g zahar
120ml lapte
1 lingura de unt topit
100g faina

Migdale feliate dupa gust

Pentru sosul de caramel

100g zahar
1 lingura unt
120g smantana pentru frisca

Afla cum se prepara pe KFETELE.RO

Citește și Sfatul medicului, cu privire la tratamentul celor mai grave boli

Articole înrudite

  • Ciorbe de sarmale și de ardei umpluți

    Ardei umpluți și sarmale se consumă în toate zonele țării. Ambele preparate au nenumărate variante: numim generic ardei umpluți o sumedenie de legume umplute, așa cum și sarmalele au nenumărate compoziții și învelișuri vegetale. Ambele au variante de post, mai ales pe bază de orez și ciuperci, dar lista ingredientelor folosite continuă cu o inepuizabilă inventivitate.

  • Supele clasice franțuzești (reţeta Kerei Caliţa)

    Cea mai lesnicioasă și economicoasă metodă de a prepara carnea, peștele sau legumele a fost dintotdeauna fierberea acestora dimpreună cu tot ce se găsea la îndemână: cu ierburi de gust, cu frunze plăcut mirositoare sau chiar cu buruieni zdravene, cu felurite arome și orice mirodenii sau coloniale aduse de corăbierii puși pe pricopseală.

  • Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei

    Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor, este praznuit astazi, pe 30 noiembrie.

  • Supă de ceapă ca-n Montmartre (reţeta Kerei Caliţa)

    Cartierul parizian de lângă basilica Sacre Coeur este, poate, cel mai încărcat cu povești romantice din Orașul Lumină. Asta și fiindcă aici a fost locul favorit al pictorilor francezi din a doua jumătate a veacului XIX și nu numai, eroi nu doar ai saloanelor de artă ci și ai chefurilor monstruoase din Montmartre.

  • Rețete pentru masa de Sfânta Maria

    Sfanta Maria este o sarbatoare importanta pentru crestini. Dupa o perioada de doua saptamani de post, este timpul pentru chef si voie buna.