Ascultă Radio Antena Satelor Live

Schimbări mari în 2019 pentru toate zodiile

Dacă anul 2018 a fost pentru majoritatea dintre noi destul de solicitant și plin de provocări mai puțin așteptate, anul 2019 se anunță a fi mult mai blând și mai generos cu noi. Ce anunță astrologii:

27 Septembrie 2018, 07:39

Astrologii spun că horoscop 2019 promite foarte mult, un an dedicat noilor începuturi. Află din următorul articol care sunt predicțiile pentru anul 2019 pentru toate zodiile!

• Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Anul 2019 se deschide pentru nativii din zodia Berbec cu oportunități excelente încă din primele luni de la începerea sa.

În acest an, aceștia au șansa de a-și tempera personalitatea impulsivă și de a deveni mult mai echilibrați. Vor avea posibilitatea de a trece peste fiecare obstacol cu succes și de a acumula noi cunoștințe din eventualele eșecuri ce se pot ivi.

De asemenea, în ceea ce privește relațiile de orice tip au șansa de a se îmbunătăți și de a se consolida.

Cele mai multe oportunități vor fi întâlnite în primele patru luni ale anului 2019.

• Taur (21 aprilie – 20 mai)

Pentru nativii din zodia Taur, anul 2019 este anul în care tot efortul depus în încercarea de a se dezvolta din punct de vedere profesional va fi în sfârșit răsplătit.

Se anunță mari schimbări pe plan financiar, ce vin în ajutorul planurilor pe care Taurii și le-au proiectat în anul precedent. Este important ca Taurii să lupte în continuare pentru a-și îndeplini obiectivele.

Proiectele de grup sunt cele mai benefice în acest sens.

În primele cinci luni, Taurii vor avea ocazia să strângă o sumă consistentă de bani, pentru ca în cea de-a doua jumătate a anului 2019 să se dedice complet răsfățului și relaxării.

• Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Anul 2019 vine cu mari schimbări pe plan sentimental pentru nativii din zodia Gemeni. În prima jumătate a acestui an, este posibil ca relațiile din care faceți parte să ia sfârșit sau să se acumuleze cât mai multe tensiuni în cadrul acestora.

Consolidarea și dezvoltarea relațiilor vor fi favorabile abia din a doua jumătate a anului 2019.

Tot din a jumătate a anului, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pe plan financiar și vor avea posibilitatea să călătorească foarte mult, fie printr-o oportunitate de la locul de muncă, fie pe propriile puteri.

• Rac (22 iunie – 22 iulie)

În anul 2019, nativii din zodia Rac învață să fie responsabili. La locul de muncă, este posibil să ocupe un post superior, care pe lângă numeroasele beneficii, presupune și o atenție sporită.

De asemenea, Racii se vor concentra în acest an pe îndeplinirea obiectivelor ce și le-au stabilit pe termen lung.

Prima parte a acestui an va fi un test pentru nativii din această zodie, menit să îi facă mai puternici și să îi pregătească pentru schimbările ce vor surveni în cea de-a doua jumătate a anului 2019.

• Leu (23 iulie – 22 august)

Anul 2019 are vești pozitive și pentru nativii din zodia Leu. În prima jumătate a acestui an, se vor focusa mai mult pe prieteni și pe relații, fie de afaceri, fie de iubire. Au ocazia de a întâlni persoane noi, importante și destul de influente, care să îi ajute în demersul lor de a-și îndeplini visele.

Perioada dintre lunile iunie și octombrie va fi cea mai prielnică pentru dezvoltarea Leilor pe plan profesional.

Aceștia au mult mai multă energie și un entuziasm pentru viață ieșit din comun, ce le va fi de folos atât în construirea diferitelor relații, cât și pe plan profesional. Practic, nu vor exista schimbări majore, însă lucrurile cu siguranță se vor întâmpla în beneficiul lor.

• Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Anul 2019 are toate ingredientele cosmice pentru a fi un an special pentru nativii din zodia Fecioară, atât în ceea ce privește dezvoltarea personală, cât și parteneriatele și relațiile. Este un an excelent pentru căsătorie sau consolidarea unei relații.

Mulți nativi din această zodie vor deveni părinți sau vor da naștere unor idei noi. Până în luna mai va exista o așa-numită “perioadă de acomodare”, pentru ca mai apoi să apară o perioadă de creștere constantă în viața acestora.

Tot ceea ce trebuie să facă Fecioarele este să aibă încredere în ei și în propriile forțe, iar lucruri bune li se vor ivi în cale.

• Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2019 are multe șanse să fie un an extrem de creativ și artistic pentru nativii născuți sub zodia Balanță. Beneficiile vor începe să se ivească din luna februarie până în luna aprilie prin sprijinul partenerului sau a unui prieten apropiat.

Luna aprilie și până la începutul lunii august le va oferi fie formare, fie vor învăța lucuri noi, în funcție de situația în care se află în dezvoltarea lor personală.

Din septembrie, viața Balanțelor se va muta într-o fază ascendentă și vor întâmpina oportunități legate de călătorii sau de a-și extinde sfera de interes.

• Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului, vor afla că în anul 2019 reprezintă o parte importantă dintr-o nouă întreprindere, iar fără aceștia lucrurile nu se pot pune în mișcare.

Munca alături alte persoane va îmbunătăți energiile armonioase care există pentru Scorpioni în acest an, în special din martie până în septembrie.

De asemenea, lunile mai și iunie sunt ideale pentru activități mai plăcute, cum ar fi călătoriile cu prietenii sau alături de partener. Schimbările bruște pot intra în relații apropiate din octombrie până la sfârșitul anului.

Cei care s-au născut în ultima săptamână a lunii octombrie și prima saptamână din noiembrie vor simți acest lucru.

• Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În anul 2019, nativii din zodia Săgetător vor învăța să reducă stresul și să se bucure de ceea ce viața are de oferit. Vor trece prin diferite teste, menite să îi facă mai puternici. Săgetătorii vor avea ocazia de a întâmpina noi persoane în viața lor, care cu siguranță le vor îmbunătăți starea de spirit și îi vor ajuta să se dezvolte în plan personal.

Este posibil să intervină câteva schimbări în planurile pe care și le fixaseră în anul precedent, însă nu trebuie să se descurajeze. Schimbările trebuie privite ca pe ceva pozitiv, care intervin în viața noastră pentru a ne ajuta să evoluăm.

• Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn încep anul 2019 cu o oarecare incertitudine în viața acestora din cauza unei decizii care nu a putut fi luată în decembrie 2018. Totuși, în luna februarie aceștia vor lua măsurile necesare în acest sens și lucrurile se vor desfășura normal.

Relațiile cu persoane cu o vârstă diferită semnificativ față de aceștia se pot afla într-o zonă de testare pentru o mare parte a acestui an. Pentru cei implicați în relații de dragoste, ei vor învăța cum să treacă peste micile neînțelegeri care se mai arată din când în când.

De asemenea, Capricornii vor învăța lecții importante de la cei din jur din luna mai până în august.

• Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător vor observa încă de la începutul anului 2019 că se simt diferit - cât de diferit depinde de deciziile pe care aceștia le-au luat în ultimii 2 ani. Pentru mulți, finanțele pot fi oarecum neregulate în cea mai mare parte a acestui an, deoarece unii decid că au nevoie de o schimbare în ceea ce privește locul de muncă.

Din aprilie până în august aceștia au ocazia de a-și îmbunătăți viața socială: fie își vor extinde grupul de prieteni, fie vor participa la mai multe activități de grup. Dacă își doresc să călătorească, luna noiembrie este cea mai bună în acest sens.

• Pești (19 februarie – 20 martie)

Multe evenimente noi și neobișnuite se pot ivi pentru cei nativii din zodia Pești în anul 2019. Aceștia se vor afla într-o continuă căutare de experiențe noi și doresc să iasă complet din zona lor de confort.

De asemenea, este posibil ca Peștii să afișeze chiar și unele tendințe rebele, mai ales dacă alți oameni încearcă să pună în jurul lor diferite restricții, iar în luna iunie va fi cel mai evident acest lucru.

Din punct de vedere sentimental, relațiile se vor bucura de pace și armonie. Din luna mai este posibil să își găsească partenerul mult dorit, în cazul în care nu au făcut-o deja.

Deciziile importante vor fi luate în lunile august și septembrie.

Etichete : yvero 2019 horoscop 2019
Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis
Predictii 26 Ianuarie 2023, 12:25

Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici iese la lumina latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea...

Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis
Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului
Predictii 23 Mai 2022, 11:45

Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului

Te-ai întrebat vreodată de ce există oameni care iau viața cu ambele mâini și se confruntă cu orice dificultate cu...

Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului
Predictii 06 Martie 2019, 11:43

Glosar popular de vise: SÂNGE

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: SÂNGE
Predictii 05 Martie 2019, 12:36

Glosar popular de vise: CAI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: CAI
Predictii 04 Martie 2019, 07:49

Glosar popular de vise: BANI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: BANI
Predictii 03 Martie 2019, 09:18

Glosar popular de vise: MIREASĂ

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: MIREASĂ
Predictii 26 Februarie 2019, 15:39

Glosar popular de vise: ZBOR

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: ZBOR
Predictii 24 Februarie 2019, 15:36

Glosar de vise: FANTOME

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar de vise: FANTOME