-

Adevărul neştiut despre femeile trecute de 40 de ani spus de un bărbat

Este des criticat pentru replicile sale excentrice, însă de această dată actorul rus Dmitriy Naghiev vine cu câteva aprecieri pentru femeile trecute peste 40 de ani.


„Odată cu vârsta, apreciez din ce în ce mai mult femeile care sunt trecute peste patruzeci de ani. Există multe motive pentru acest lucru. De exemplu, o femeie de 40 de ani nu te va trezi niciodată în mijlocul nopţii pentru a întreba: „La ce te gândeşti?”. Nu-i pasă ce crezi!

 O femeie de 40 de ani nu va sta cu tine la televizor să bea bere. Ea va merge şi va face ceea ceva mult mai interesant! Foarte puţine femei de această vârstă sunt interesate de opinia ta şi despre activităţile ei de zi cu zi. Ele au un sentiment de demnitate şi încredere absolută în sine! Este puţin probabil să facă isterie şi să regleze conturi în public.

DAR!!! Dacă meriţi, te vor împuşca calm cu gândurile şi cu faptele dacă va fi de cuviinţă!!! Femeile adulte sunt generoase cu laude, de multe ori nemeritate… Ele au o încredere suficientă pentru a te prezenta prietenelor. Deoarece ştie că, prietenii ei nu o vor trăda niciodată.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

Articole înrudite