-

Frumusețea naturală are un nume!

Toate femeile îşi doresc să fie frumoase, să aibă o textură a pielii mătăsoasă şi unghii şi păr sănătoase. Specialiştii vin în ajutorul femeilor cu un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi fibre de colagen marin.

Ce este colagenul și cum acționează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al corpului,ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii,fiind responsabil pentru menținerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii,asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.

În timp,fibrele de colagen își pierd elasticitatea,fapt ce conduce la apariția semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafața pielii,cum ar fi cutele profunde,ridurile și liniile fine.

De ce să alegi colagen îmbunătățit cu acid hialuronic?
Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism,având un rol extrem de important în sănătatea pielii,a țesutului conjunctiv și a articulațiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen și acid hialuronic scade în timp,cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare,pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii,este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.

Componentele din cosmetice pot contribui la o producție normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?

În procesul de digestie,organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide,aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe și le utilizează în diferite procese organice.

Citeste continuarea pe CLICKPENTRUFEMEI

Articole înrudite