-

Remediu naturist pentru problemele de hiperaciditate

Una dintre cele mai frecvente probleme gastrice cu care se confruntă oamenii este hiperaciditatea. Stomacul secreta in mod normal acizii, esentiali pentru digestia alimentelor.

Cu toate acestea, din diferite motive, s-ar putea să existe o secreție acidă excesivă sau acidul secretat să nu fie utilizat bine.

Acest lucru poate duce la aciditatea sau refluxul acidului, care cauzează, de asemenea, alte simptome, precum:

Dispepsia:

- această senzație duce la greață, înțepături, balonare și dureri abdominale, în special în regiunea superioară.

Regurgitarea: 

- atunci când conținutul stomacului vine în gât și, uneori, chiar duce la vărsături.

Pirozis: 

- acidul regurgit poate duce la o senzație de arsură în piept / zona abdominală superioară. Acidul care se găsește de obicei în stomac poate regresa și ajunge la esofag, unde poate deteriora mucoasa, chiar ducând la ulcere.

Hiperaciditatea este o afecțiune cronică, dar poate fi cu siguranță gestionată prin diverse tratamente. (PM)

Creșteri ale acidității gastrice, denumită și hiperaciditate, apar frecvent în cazul ulcerului stomacal. Principalele semne ale acestei disfuncții sunt arsurile în capul pieptului (epigastru) şi durerile de stomac.

Dacă vă confruntați deseori cu asemenea probleme, înseamnă că mâncați mult prea repede, vă balonați ori sunteți permanent nervoși. O cură cu vitamina D2, magneziu şi calciu, vă va fi de un real folos. De asemenea, următoarele ceaiuri vor veni în ajutorul dvs.

Infuzie de flori de salcâm

Turnați peste două lingurițe de flori o cană cu apă clocotită. Lăsați zece minute, apoi strecurați. Beți două căni de ceai pe zi, între mese. Calmează senzația de arsură.

Citeste continuarea pe yve.ro

Articole înrudite