-

Preparate naturale care tratează inflamația din corp

În loc să iei medicamente antiinflamatoare, începe ziua cu o băutură care să te ajute să reduci inflamația din corp.

Datorită prevalenței efectelor secundare ale medicamentelor antiinflamatoare, persoanele vizate caută abordări alternative pentru tratarea inflamației și a durerii.

O varietate de remedii naturale și de origine care posedă proprietăți antiinflamatorii ajung în fruntea medicinii alternative.

Cu toate acestea, ierburile ar trebui folosite cu prudență datorită capacității lor de a produce efecte secundare.

Un medic trebuie consultat înainte de a începe orice plan de tratament convențional sau alternativ. (PM)

1. Altfel de lapte, in loc de medicamente antiinflamatoare

Lasa laptele de migdale. Laptele de in este o optiune mai buna cand vor ca alimentatia lor sa fie mai bogata in elemente antiinflamatorii, spune Staci Small, un specialist in alimentatie.

Laptele este facut din ulei de in care este bogat in omega 3, mai exact in acidul alfa-linoleic (ALA).

Oamenii care au o dieta bogata in ALA se confrunta mai rar cu afectiuni cadiovasculare, intrucat inul reduce numarul markerilor inflamatorii care afecteaza arterele, potrivit unui studiu canadian. In plus, o ceasca de lapte de in neindulcit contine numai 25 de calorii.

2. Ceasca de cafea

Daca te afli printre persoanele care savureaza zilnic o ceasca de cafea vei fi incantat sa auzi ca bautura reduce si inflamatia.

Potrivit unui studiu de lunga durata, cei care beau cel putin o ceasca si jumatate de cafea pe zis prezinta un risc cu 54% mai scazut de a dezvolta diabet de tip 2, omparativ cu cei care nu consuma o astfel de bautura.

Potrivit oamenilor de stiinta cafeaua reduce un anume marker al inflamatiei.

Atentie, totusi, nu consuma mai mult de doua cesti de cafea pe zi si incearca sa renunuti (daca nu ai facut-o deja) la adaosul de crema si zahar in bautura favorita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole înrudite