-

Cum preparăm cea mai delicioasă TOBĂ DE CASĂ

Bucatele traditionale umplu mesele romanilor in perioada sarbatorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cat mai imbelsugat, va propunem cea mai buna reteta de toba de casa.

Ingrediente:

- 2 urechi de porc

- 2 rinichi de porc

- o limba de porc

- un bucata de muschi de porc

- o inima de porc

- un stomac de porc

- 250 de grame de slanina cu carne

- o jumatate de kilogram de pulpa de porc 

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

Articole înrudite

  • Ciorbe de sarmale și de ardei umpluți

    Ardei umpluți și sarmale se consumă în toate zonele țării. Ambele preparate au nenumărate variante: numim generic ardei umpluți o sumedenie de legume umplute, așa cum și sarmalele au nenumărate compoziții și învelișuri vegetale. Ambele au variante de post, mai ales pe bază de orez și ciuperci, dar lista ingredientelor folosite continuă cu o inepuizabilă inventivitate.

  • Supele clasice franțuzești (reţeta Kerei Caliţa)

    Cea mai lesnicioasă și economicoasă metodă de a prepara carnea, peștele sau legumele a fost dintotdeauna fierberea acestora dimpreună cu tot ce se găsea la îndemână: cu ierburi de gust, cu frunze plăcut mirositoare sau chiar cu buruieni zdravene, cu felurite arome și orice mirodenii sau coloniale aduse de corăbierii puși pe pricopseală.

  • Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei

    Sfantul Andrei, ocrotitorul romanilor, este praznuit astazi, pe 30 noiembrie.

  • Supă de ceapă ca-n Montmartre (reţeta Kerei Caliţa)

    Cartierul parizian de lângă basilica Sacre Coeur este, poate, cel mai încărcat cu povești romantice din Orașul Lumină. Asta și fiindcă aici a fost locul favorit al pictorilor francezi din a doua jumătate a veacului XIX și nu numai, eroi nu doar ai saloanelor de artă ci și ai chefurilor monstruoase din Montmartre.

  • Rețete pentru masa de Sfânta Maria

    Sfanta Maria este o sarbatoare importanta pentru crestini. Dupa o perioada de doua saptamani de post, este timpul pentru chef si voie buna.