-

Multe boli vor dispărea în 2019 - profețiile lui Nostradamus

Profețiile lui Nostradamus sunt cuprinse în scrierile sale și lăsate mosternire prin intermediul celor 100 de catrene (Centurioanele) care și astăzi sunt interpretate și reinterpretate.

Nostradamus a fost unul dintre cei mai mari profeti din toate timpurile, medic și alchimist francez, iar previziunile sale au cuprins peste 1000 de ani in avans. Marele profet s-a nascut in anul 1503, a trait in Franta si a murit in 1566- după moartea sa, multe profetii s-au implinit. Dintre acestea putem aminti Revolutia Franceza, marele foc din Londra, moartea presedintelui Kenedy si a regretatei Printese Diana, nasterea lui Hitler si a nenorocirlor provocate de nazism.

Profetiile lui Nostradamus sunt cuprinse in scrierile sale si lasate mosternire prin intermediul catrenelor care si astazi sunt interpretate si reinterpretate.

Pentru 2019, Nostradamus a scris intr-unul dintre catrenele sale despre o uriasa posibilitate ca Pământul să fie izbit de un alt corp ceresc care va declansa distrugerea sa.

“Soarele va fi complet eclipsat, un nou corp ceresc va trece prin cerurile noastre. Monstrul va fi vazut in plina lumina zilei. Astronomii ii vor interpreta efectele asupra corpului intr-un fel, iar oamenii nu vor avea provizii suficiente pentru a face fata penuriei.”

Este adevărat că oamenii de stiinta au detectat un asteroid de dimesiuni mari care se afla la o distanta fata de Terra egala cu jumatate dintre distanta dintre Soare si Terra, dar NASA a infirmat posibilitatea unei coliziuni intre Pământ și acest asteroid. Initial, NASA a afirmat ca sunt sanse de 1 la un milion ca un impact sa aiba loc in preajma datei de 1 februarie 2019 intre asteroid si Terra. Ulterior, in urma altor calcule riscul a scăzut și mai mult.

Nostradamus a previzionat ca nivelul apelor va creste foarte mult, iar catrenele sale indica o desprindere a ghetarilor din Antarctica care ar putea genera o ridicare a nivelului marior cu cativa metri.

De asemenea, aceata a scris că ăn 2019 America de Nord va fi lovita de uragane si acolo vor avea loc cutremure foarte puternice care vor duce la pierderi catastrofale de vieti omenesti.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO