-

Există sufletul? Iată răspunsul unui neurochirurg

Există sufletul? Există viață după moarte? Viața după moarte a fost experimentată de nenumărate persoane, care s-au întors din moarte pentru a-și spune povestea. Una dintre cele mai cunoscute istorii legate de viață după moarte îi aparține neurochirurgului școlit la Harvard, Dr. Eben Alexander.

Înainte de a vedea cum experiența sa legată de viața după moarte aruncă în aer toate explicațiile științifice, iată câteva lucru despre neurochirurgul cu 25 de ani experiență în medicina creierului.

Inainte de evenimentul care i-a schimbat viata, Dr. Eben Alexander nu credea in existenta lumii spirituale.

Scolit in scoala de medicina si inconjurat de alti medici care credeau in materialism, el credea ca ideea de suflet era doar rodul imaginatiei unor oameni.

Alexander si-a schimbat optica dupa ce a stat in coma 7 zile din cauza unei meningite bacteriene severe cand s-a aflat intr-o calatorie plina de culoare in viata dupa moarte.

El a fost ghidat de un frumos inger care i-a aratat Sursa Divina, la care el s-a referit ca la „Om”.

Dupa ce s-a intors in corpul sau si a experimentat o vindecare miraculoasa neurochirurgul a scris cartea „Dovada ca Raiul exista”. Ceea ce Dr. Alexander a confirmat este ca viata pe pamant este doar un test pentru dezvoltarea personala, iar pentru trece acest test este sa invingi raul in timp ce transmiti dragoste si compasiune.

Iata cateva dintre consideratiile facute de Dr. Alexander:

– Experienta din timpul calatoriei in viata dupa moarte a fost atat de „reala” si de intensa incat viata traita ca fiinta umana parea doar un vis artificial.

– Elementul principal al vietii dupa moarte este dragostea pura. Dragostea domina totul acolo si tocmai de aceea prezenta raului este infinitezimala. Daca vrei sa cunosti Universul, cunoaste dragostea.

– In viata de apoi toata comunicarea este telepatica. Nu este nevoie sa existe cuvinte vorbite si nici o separare intre tine si tot ce se intampla in jurul tau. La toate intrebarile din mintea ta primesti imediat un raspuns telepatic.

Exista sufletul?

Cand este intrebat ce si-ar dori oricine sa stie despre lumea spirituala, el intotdeauna vine cu acest raspus: „Este pretios si iubit infinit mai mult decat ti-a putea vreodata imagina”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay.com

Articole înrudite