-

Cum se poate lucra cu primăria, în această perioadă

Cei care au nevoie de documente de la primării sau trebuie să plătească impozite și taxe locale nu sunt nevoiți să se deplaseze.

Se poate rezolva totul cu ajutorul telefonului și prin internet. Cei care totuși se deplasează la sediile primăriilor trebuie să respecte un set de reguli stricte, impuse deja de administrațiile locale.

Există deja mai multe modalități de a rezolva orice problemă la primării, iar acestea sunt funcționale de câțiva ani, în toată țara. Cei care au acces la internet pot solicita și primi lămuriri pe e-mail, pot consulta paginile oficiale ale primăriilor și pot comunica telefonic, pentru a primi date suplimentare.

Taxele și impozitele locale se pot plăti fie pe platforma ghiseul.ro, fie prin internet banking, în conturile primăriilor. Iar cei care nu pot folosi tehnologia mai au două variante: dacă au card bancar, pot plăti prin POS – multe primării au deja astfel de bancomate instalate la intrare –, iar cei care nu folosesc nici cardul bancar sunt ghidați pentru a respecta regulile în situația actuală.

„În continuare lucrăm cu publicul, dar nu le mai permitem accesul în toată primăria. Intră pe hol fiecare persoană, este preluată de la cineva de la Relații cu publicul și direcționată la ghișeu.

Citeste continuarea AICI

Foto: pixabay.com

Articole înrudite