-

Metode moderne de organizare la bloc

Mulți administratori de bloc au găsit foarte repede metodele optime de a continua activitatea, fără a mai intra în contact direct cu oamenii.

Unii au trecut la sistemul electronic înainte de prima Ordonanță Militară, iar plățile și comunicarea se fac doar online.

Sunt metode simple de rezolvare a tuturor problemelor unei asociații de proprietari, care nu necesită mai mult de un telefon mobil și aplicații gratuite.

Ședințele de asociație s-au mutat pe WhatsApp, iar plata de la casierie se poate face prin Internet Banking. În acest fel, se evită cât mai mult contactul între oameni, în cazul multor asociații de proprietari ai căror președinți și administratori au înțeles pericolul contaminării cu virusul COVID-19 și au luat măsuri imediat pentru a salva vieți.

Nu am așteptat să mi se spună. Am creat imediat un grup de WhatsApp și am început să comunic. Unii au fost reticenți. N-au înțeles necesitatea unui grup de comunicare, la nivel de bloc. Vreo 20 chiar au ieșit din grup, inițial, apoi a trebuit să-i sun, pe fiecare-n parte, să le explic pe înțelesul lor de ce avem nevoie de un astfel de grup, de ce trebuie să fim corect informați și să știm dacă se întâmplă ceva”, explică Tiberiu, un tânăr administrator de bloc din sectorul 6 al Capitalei.

Citeste continuarea AICI

Foto: pixabay.com

banner 600 b 1