-

Cum te poate vindeca natura! Cele mai sănătoase plante

Sunt plante medicinale puternice pe care probabil că le veți găsi pe camp, în curtea caselor - care vă pot ajuta cu leziuni minore, zgârieturi și dureri.

Există sute de ierburi remarcabil de comune, flori, fructe de padure și plante care servesc tot felul de scopuri medicinale și de sănătate importante care ar putea să vă surprindă: antiinflamatoare, antifungice. Detalii:

De asemenea, ele pot avea intrebuintari insecticide, antiseptice, expectorante, pentru detoxifiere, reducerea febrei, antihistaminic și ameliorarea durerii.

Atunci când sunt zdrobite, amestecate în creme sau cu apă, aceste plante oferă o serie de beneficii sănătoase și holistice. (PM)

Esti obosit sa tot incerci sa decodezi ceea ce scrie pe produsele din farmacii? Poate ca remediul natural pe care il cauti este la indemana ta.

Iata 12 plante care te pot ajuta atat in cazul indispozitiilor, a congestiei nazale sau a indigestiei.

In plus, vei descoperi ca unele dintre aceste plante te pot ajuta sa scapi de acnee, diabet sau chiar unele forme de cancer.

1. Trandafirul

Petalele de trandafir conservate pot diminua simptomele sindromului premenstrual si crampele menstruale. Uleiul de trandafir poate fi folosit pentru a calma alergiile sau astmul, furia si depresia.

De asemenea, poate fi de un real folos pentru alungarea durerilor de cap si pentru usurarea resentimentelor, geloziei si a durerilor emotionale.

2. Urzica intepatoare

Urzica este cunoscuta pentru proprietatile ei antiinflamatorii. Totodata poate fi folosita ca antidot remediu pentru mancarime si ochi rosii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay

Articole înrudite