-

Ce reprezintă desenele de pe etichetele hainelor. Tu le cunoști?

Te-ai întrebat vreodată care este semnificația desenelor de pe etichetele hainelor? Ei bine, etichetele de îmbrăcăminte oferă informații importante despre produs, informații care ar putea fi doar diferența dintre un articol bun de cumpărat și un articol bun de pus înapoi pe raft.

Etichetele hainelor pot avea o semnificatie si trebuie sa o analizezi cu atentie. Ele pot afisa sigla, sloganul sau o promisiune catre cumparator.

Unele marci isi folosesc etichetele de imbracaminte ca platforma pentru umor, adaugand glume amuzante, ghicitori sau urari de sarbatori.

De ce este semnificatia desenelor de pe etichetele hainelor importanta
Unul dintre cele mai importante aspecte ale etichetelor de imbracaminte este descrierea materialelor din care este confectionat obiectul.

Consumatorii de astazi sunt mai constienti de mediu decat au fost vreodata si nu toate materialele sunt fabricate in acelasi mod. Cu atat de multe materiale fabricate din plastic (lycra, poliester, nailon), consumatorii au acum o alegere etica reala cu privire la ce haine sa cumpere.

O eticheta buna de imbracaminte va avea informatii detaliate despre materialul folosit pentru confectionarea articolului de imbracaminte, permitand consumatorului sa decida daca cumpara sau nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay