-

Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă. Vezi ce probleme de sănătate poți avea

Mâncărimea palmelor poate fi o afecțiune gravă, nu doar o superstiție. Ați auzit vreodată superstiția despre mâncărimea palmelor și banii?

Sperăm că mâinile tale îți vor aduce bogății bruște, dar este mai probabil să fie un semn al unei afecțiuni iritante a pielii.

Unii spun ca mancarimea palmelor este un semn al lacomiei. Daca este vorba de lacomie nu stim, insa cu siguranta stim ca se spune ca daca te mananca palmele este vorba de bani.

Cand te mananca palma dreapta inseamna ca dai bani si asta nu este o veste buna pentru tine.

Desi cauzele supranaturale ale mancarimilor pot sa nu fie niciodata cunoscute, exista multe motive naturale pentru care mainile tale pot manca.

Stiai ca daca te mananca palma poti avea probleme de sanatate?

Eczema

Numita si dermatita, este o afectiune frecventa cauzata de inflamatia pielii. Exista multe tipuri diferite de eczeme, iar simptomele pot varia de la vezicule severe pana la mancarime usoara si piele crapata.

Psoriazis

Cand te mananca palmele sau picioarele ar tebui sa te gandesti ca poate sa fie vorba de simptome frecvente ale psoriazisului, o afectiune inflamatorie autoimuna cronica care afecteaza mai mult de 6 milioane de persoane din SUA. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay

Articole înrudite