CLICKPENTRUFEMEI.RO - Beneficiile fisticului: scade colesterolul și previne anemia
Fisticul ocupă un loc important pe lista alimentelor sănătoase. El a devenit popular pentru gustul delicios și pentru beneficiile pe care le are în menținerea sănătății.
16 Iunie 2017, 15:08
Pentru a beneficia de toate proprietățile sale terapeutice, fisticul trebuie consumat crud. Însă, el se găsește și sub alte forme: decorticat, cu coajă, sărat și prăjit.
Fisticul este sursă de acizi grași mononesaturați, de antioxidanți, de vitaminele A, B1, B6, B9 și E și minerale, precum calciu, magneziu, fier, fosfor, potasiu, zinc, cupru, mangan și seleniu.
Un alt avantaj al fisticului este conținutul scăzut de calorii în comparație cu alte fructe cu coajă. Toate aceste elemente nutritive fac din fistic gustarea ideală dintre mese, deoarece conține toți nutrimenții de care organismul are nevoie zilnic.
Află ce alte beneficii mai are fisticul asupra sănătății pe clickpentrufemei.ro.