CLICKPENTRUFEMEI.RO - Ce greșeli să eviți atunci când gătești legume
Pentru a te putea bucura pe deplin de gustul legumelor și totodată de proprietățile lor, e bine să eviți anumite greșeli atunci când le preparari și să ții cont de câteva reguli.
26 Mai 2017, 11:21
Iată care sunt acestea!
Tai legumele inegal
Este în regulă ca atunci când prepari la aburi ardeii, morcovii, dovleceii sau ciupercile să le tai diferit. Dar în momentul în care vrei sa prepari o mâncare, este recomandat să tai legumele în mod egal, pentru a te asigura că sunt toate bine fierte.
Folosești temperatura nepotrivită
Atunci când prăjești legumele în tigaie, temperatura ideală este de 200°C. Dacă este mai mică de atât, riști ca gustul acestora să nu fie atât de bun pe cât te-ai aștepta. Chiar dacă pare o temperatură mare, este ideală pentru ca legumele să capete gustul acela rumenit.
Află de ce nu este bine să folosești mult ulei la gătirea legumelor pe clickpentrufemei.ro.