CLICKPENTRUFEMEI.RO. Sfecla roșie previne bolile
Sfecla roșie este folosită de obicei în salate, ciorbe, smoothie-uri sau pusă la murat. Dar știai că sucul legumei poate fi substitutul perfect pentru băuturile energice atunci când ai nevoie de energie pentru a termina activitățile zilnice?
21 Iunie 2017, 12:55
Leguma roșie este sursă importantă de vitamine, minerale și compuși organici, de care organismul are nevoie pentru a-și putea îndeplini funcțiile. În plus, are un conținut redus de calorii și nu conține colesterol. Iată care sunt beneficiile sfeclei roșii asupra sănătății.
Îmbunătățește sănătatea inimii
Fibrele din sfeclă ajută la reducerea nivelului de colesterol rău și al trigliceridelor. În același timp, crește nivelul colesterolului bun din corp, reducând astfel riscul de a dezvolta probleme cardiovasculare. Prin consumul sfeclei roșii, vei preveni infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral și arteroscleroza.
Află ce alte afecțiuni mai previne sfecla roșie pe clickpentrufemei.ro.