CLICKPENTRUFEMEI.RO - Tipuri de ovăz pentru o alimentație sănătoasă
Recomandat de toți nutriționiștii la micul dejun sau înainte de culcare, ovăzul îmbunătățește sănătatea și starea de spirit! Iată care sunt tipurile de ovăz!
14 Iunie 2017, 11:02
Consumat adesea în Marea Britanie, Irlanda, Germania sau în țările nordice, terciul de ovăz a fost preparat chiar și de strămoșii noștri.
Când vei merge la cumpărături, vei constata că există mai multe tipuri de ovăz. Iată care sunt acestea:
Ovăzul integral
Acest tip de ovăz este aburit înainte și de aceea este mai ușor de gătit. Mai mult decât atât, este bogat în proteine, oferind corpului aportul de energie de care are nevoie zilnic.
Ovăzul scoțian
Aceste cereale sunt bogate în nutrienți și au o textură fină. Odată combinate cu apa fiartă, devin cremoase și ușor de preparat. De aceea, ovăzul scoțian este consumat de sute de ani, dinainte ca moara de măcinat cereale să fie inventată.
Află ce alte tipuri de ovăz este bine să consumi pe clickpentrufemei.ro.