CLICKPOFTABUNA.RO Muşchiuleţ de porc cu sos de praz şi ciuperci
Reţeta aceasta este atât de simplă, încât vei avea nevoie de o singură tigaie mai mare, ca să găteşti toate ingredientele. În doar 30 de minute, preparatul va fi pe masa ta, aşa că este o mâncare perfectă pentru cină, când rămâi în pană de idei şi nu mai ştii ce să faci seara.
07 Februarie 2017, 09:43
Ingrediente (4 porţii):
450 g muşchiuleţ de porc, fără grăsime, tăiat felii mai groase, de 1-2 cm
1 lingură de ulei de măsline
350 g ciuperci champignon, feliate
1 praz, spălat şi tăiat rondele subţiri (atât partea albă, cât şi partea verde)
2 căţei de usturoi, mărunţiţi
1 linguriţă cimbru tocat
sare, după gust
piper, după gust
1 lingură făină
80 ml lapte cu 1% grăsime
40 g cremă de brânză degresată, la temperatura camerei
120 g iaurt grecesc fără grăsimi, la temperatura camerei
ulei, pentru prăjit
Află cum se prepară mușchiulețul de porc cu praz și ciuperci pe clickpoftabuna.ro.